Ajánló-Lapok
Refill-Paradise
Patrontöltési Minitanfolyam
Háztervek
Napi viccek
Mellesleg.huTermékeink
ink-mate tintapatronok
Ma már az otthoni számítógépek mellett is szinte természetes perifériák a nyomtatók, azok közül is legfőképp a tintasugaras nyomtatók. Gazdaságos nyomtatási lehetőséget biztosítunk a kiváló minőségű ink-mate tintapatronokkal és utántöltő készletekkel. Megtakaríthatja akár a nyomtatási költségeinek 75%-át is, minőségi kompromisszumok nélkül.

Az ink-mate festékek előállításakor -szabadalmaztatott eljárással- a pigmentszemcséket molekuláris méretűre oszlatják el, így a nyomtatófej és a fúvókák élettartama jelentősen meghosszabbodik, a többszörösére növekszik.

Az ink-mate utángyártott festékpatronok az eredetivel megegyező minőséget és akár az eredetinél jobb minőségű festékanyagot jelentik, lényegesen kedvezőbb árakon.

Az ink-mate újratöltő kittek gazdaságos megoldást jelentenek mindenkinek, mivel a kiürült -de még be nem száradt- tintapatronok többször is felhasználhatók. Gyakran egy újratöltő készlet a festékpatronok többszöri újratöltésére elegendő. Egy kiürült, hibátlan tintapatron az újratöltő kittekkel legalább 8-szor újratölthető.

Az ink-mate utángyártott festékpatronok és újratöltő kittek kaphatók minden népszerű festéksugaras nyomtatótípushoz, mint pl. HP, EPSON, Canon, Lexmark, Xerox.

Az ink-mate termékcsalád tartalmaz speciálisan a tintasugaras nyomtatáshoz kifejlesztett papírokat, átlátszó és magasfényű filmeket is, amelyekkel minőségben a maximumot tudja kihozni tintasugaras nyomtatójából.

Az ink-mate festékpatronokat és újratöltő kitteket Szegeden házhoz szállítjuk, technikai segítséget nyújtunk, vidékre pedig postai utánvéttel, részletes útmutatóval szállítjuk, rövid határidővel. Áraink még a postaköltséggel együtt is lényegesen kedvezőbbek a patronok és utántöltők bolti árainál.

Egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
Takarítsa meg Ön is nyomtatási költségeinek akár 75%-át, minőségi kompromisszumok nélkül.
Kattintson ide, és keresse ki nyomtatója ill. patronja típusát az árlistánkból.
Csak egy kattintás, és mindjárt szebb színben látja a világot!