Ajánló-Lapok
Refill-Paradise
Patrontöltési Minitanfolyam
Háztervek
Napi viccek
Mellesleg.huSzolgáltatásaink
Személyreszabott kiszolgálás

Egy bölcs embertől hallottuk:
     "Bármit elérhetsz az életben, amit csak szeretnél,
            ha elegendő embernek segítesz elérni, amit szeretne."


Ha már tudja, hogy mit szeretne, mi segítünk megvalósítani. Ha még nem tudja, akkor segítünk kitalálni.

WEB design

Vállaljuk kis- és középvállalkozások weblapjának megtervezését, üzembehelyezését, karbantartását. Különleges szolgáltatásunk az ún. akciós oldal, amely gyakorlatilag egy -a felhasználó által saját kezűleg módosítható- oldal, melynek kezelése mindössze egy szövegszerkesztő használatának ismeretét feltételezi. Ügyfeleink nagy örömére szolgál, hogy nem kell minden kis árváltozásnál, akciónál megrendelniük egy weblap-karbantartást, hanem pár mozdulattal naprakésszé tehetik weboldalukat.

Tekintse meg referenciáinkat. Az Ön weblapjának elkészítését is kedvező árakon vállaljuk. Az elkészült weblapját karbantartjuk, a szükséges módosításokat átvezetjük.

Web-konzultáció:
- Felmérjük, milyen weblap lenne az Ön céljainak a legmegfelelőbb. Kialakítjuk cége internetes arculattervét.
Web design:
- Ez tartalmazza a főoldal és az al-oldalak elkészítését, oldalanként legfeljebb 5 kép elhelyezését, valamint egy -havidíjmentes- másodlagos domainnév (webcím) regisztrációját.
Extrák:
- Aktív navigációs rendszer. Az egér mozgására reagáló, benyomódó vagy egyéb vizuális effektust produkáló navigációs rendszer. Minden oldalon jelen van, de természetesen csak egyszer kell elkészíteni.
- Térképvázlat. Alkalmas arra, hogy látogatóinak segítsen az üzlete, telephelye, irodája megtalálásában. Ha valahol csak egy cím szerepel, az esetek nagy részében látogatójának térképet kellene szereznie, amit nem fog megtenni. A website-on elhelyezett térképvázlattal az Ön cége jobban rögzül az emberek emlékezetében.
- Látogató-számláló. Tájékoztató jellegű lehet a weboldalának látogatottsági adataival kapcsolatban.
- Látogatottsági statisztika. Jelszóval védhető, nem publikus kimutatás az oldala látogatottságáról napi, havi lebontásokban. Nagyobb site-okra javasolt.
- Flash animáció. A modern, vizuálisan mélyebb benyomást keltő oldalak egyre inkább nélkülözhetetlen alapeleme. Mozgást, lendületet, dinamizmust visz a website arculatába.
- Akciós oldal. Külön előnye, hogy website-ja teljesen naprakész lehet, aktuális információkkal.
- Képgaléria. Nagyobb mennyiségű (10 db feletti számú) kép elhelyezésére, ahol az egyes képekhez nagyon kevés szöveg tartozik. (Pl. egy mondat, egy megnevezés, típus.) A képgaléria egy 'bélyeggyűjtemény'-ből és a kis képekre kattintással megnyíló, magát a képet tartalmazó oldalak rendszeréből áll. Az egyes képek egyesével is végiglapozhatók, vagy a kis bélyegképek alapján eldönthető, hogy melyiket kívánjuk kinagyítani. A bélyegképek sora több oldalon át is folytatódhat.
- Képek retusálása, tartalmi módosítása. Ide tartozik pl. az az eset, ha a katalógusból beolvasott képről a katalógus középső hajtásvonalát kell eltüntetni, vagy feliratokat, képrészleteket kell a képről eltávolítani.
- Képillusztráció keresése. Archívumunkból vagy az Interneten fellelhető képekből egy, a témához illeszkedő illusztráció felkutatása és szükség esetén a célnak megfelelővé módosítása.
- Fórum. Ma már egyre több cég weboldala kínál lehetőséget a látogatóinak kérdések, észrevételek beküldésére, a látogatók egymás közötti kommunikációjára ezzel az eszközzel. Itt egy külső szolgáltató fórum-szolgáltatásának a website-ba történő beépítéséről és annak testreszabásáról van szó.

Webdesign árainkról itt kaphat részletesebb információt


Internet-előfizetések, webtárhely, domain-regisztráció
Segítünk kiválasztani az Ön céljaihoz leginkább illeszkedő Internet-előfizetési csomagot, tájékoztatjuk az ezzel kapcsolatos technikai részletekről, mindezt úgy, hogy Ön akkor is megértse, ha korábban nem foglalkozott számítástechnikával. Elintézzük Ön helyett az ezzel járó adminisztrációs munkát.

Ha a készülő weblapjához webtárhelyre van szüksége, segítünk Önnek megtalálni a legkedvezőbb megoldást. Kapcsolataink révén Ön éves szinten komoly összegeket takaríthat meg azáltal, hogy segítségünkkel ugyanazokért a szolgáltatásokért kevesebbet fizet , mint máshol.

Vállaljuk a domain-regisztrációja intézését is. Önnek szinte nincs más dolga, mint hogy kitalálja a weblapja címét. Leellenőrizzük, hogy szabad-e még az Ön által kívánt domainnév, majd beregisztráltatjuk azt.

Internetes reklám
Ha Önnek illetve cégének már van weblapja, megtette a kezdeti lépést, hogy marketingcélokra használja az Internetet. Ehhez az kell, hogy ténylegesen látogassák az érdeklődők a weblapját. Enélkül csak annyit ér a weblapja, mintha prospektusokat gyártana és azokat rögtön az irattárba süllyesztené... Megtaláljuk Önnek a céljainak és a költségvetési keretének leginkább megfelelő internetes hirdetési módot, igény szerint elkészítjük az ehhez tartozó reklámcsíkot, valamint gondoskodunk a hirdetés zökkenőmentes elindításáról és lebonyolításáról.

Az Interneten mindenfelé láthatók reklámcsíkok, az ún. bannerek. Ezeknek az egy megjelenésre vonatkozó szokásos ára 6.- és 12.- Ft+ÁFA között mozog. Ennél kedvezőbb megjelenési árakat csak a méret rovására lehet elérni, de így is a minimális árak 2.50.- és 3.75.- Ft+ÁFA közöttiek. Tudunk Önnek szerezni olyan kedvező árú reklámcsíkos megjelenést, ahol az egy megjelenés ára mindössze 1.- Ft+ÁFA, azaz kétszer-háromszor olcsóbb, mint a piaci árak. Keressen minket bizalommal.

Ha még nincs weblapja, akkor az Internet nyújtotta marketing-lehetőségek nagy része el van zárva Ön elől. A hirdetési lehetőségek túlnyomó többsége arra alapul. hogy látogatókat, érdeklődőket hoz az Ön weblapjára. Mi lehetőséget biztosítunk Önnek az Interneten történő megjelenésre abban az esetben is, ha még nincs saját weblapja, esetleg nem is tervezi annak elkészítését/elkészíttetését. Az Ajánló-Lapok hirdetési portálon 500 betű terjedelmű, egy fényképpel illusztrált, színes hátterű megjelenésre van lehetősége rendkívül kedvező áron. Ha ez nem lenne elegendő, lehetőség van egy további oldalnyi információ megjelentetésére, amely már 4-6 fényképet és kb. egy A/4 oldalnyi szöveget tartalmazhat. És mindezt sokkal kedvezőbben, mintha egy pici weblapot készíttetett volna, és persze nagyobb látogatottsággal.

Weblapja megtalálhatóságát növelni tudjuk azzal is, hogy regisztráltatjuk a nagy internetes keresőkben.

Levelezőlisták, hírlevelek kezelése
Egyedi szolgáltatásunk, hogy ha Önnek egy meghatározott csoport számára kell rendszeresen információt eljuttatnia, ehhez létrehozunk és üzemeltetünk egy hírlevelet. A hírlevél megrendelői rendszeresen vagy alkalmanként kulturált formában, e-mail-ben kapják meg az Ön által közölni kívánt információkat. Küldünk ki így kulturális programajánlót és színházműsort is, mindegyiket többszáz megrendelő számára.

Oktatás, szaktanácsadás, Internetes tanfolyamok
Gyakran nehéz eligazodni a számítástechnika, az informatika világában. Ha kérdése, problémája merül fel, szívesen segítünk ennek megoldásában. Ha úgy érzi, hogy egy-egy részterületen több információra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal, segítünk megérteni a szakmánk bonyolultnak tűnő részleteit.
Segítünk megtenni a kezdeti lépéseket az Internet, a World Wide Web felfedezésében. Igény esetén -több résztvevő számára- Internet-használati tanfolyamot tartunk. (Ilyen tanfolyamainkon 2.5 - 3 óra alatt az egér használatától az Interneten történő böngészésig és vásárlásig tudunk eljutni még abban az esetben is, ha Ön korábban csak 'távolról látott számítógépet'.)